נפיחות בברך והירדמות אצבעות רגליים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/09/2014 | 10:16 | מאת: שירן

היי, לאחרונה התחלתי להתאמן בצורה אינטנסיבית ויש לי בעיה שנרדמות לי אצבעות הרגליים. את הבעיה הזו אני אתחיל לבדוק מול אורטופד וכו', הסיבה לשאלה בפורום הזה היא בשל נפיחות בברך שהחלה לפני כמה ימים וכעת זה כואב ויש מן תחושה של נימול ברגל כולה. אין תור לאורטופד עד יום ראשון.

04/09/2014 | 19:01 | מאת: ד"ר רביב בנידור

מדובר כנראה בבעיה ראשונית של הברך אשר לפי תיאורך עשויה להיות החל ממתיחת רצועות ועד קרע חלקי . איני מכיר אותך מבחינת נתונים כמו גיל , משקל , כושר ומחלות רקע . תמיד יש להתחיל להתאמן בהדרגה ולאט . כעת בכל מקרה עלייך להפסיק להתאמן עד בדיקת רופא , ליטול תרופות נוגדות דלקת וכאב , רקל למעלה וקומפרס קר .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)