אנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/08/2014 | 14:35 | מאת: עינת

שלום אדם שסובל מדלקת ריאות קשה בבית חולים עם המון ליחה, ועם חום ורמות מוגברות של כדוריות לבנות. מטופל בכלורמפינקל וקוליסטין כבר שבוע, ללא שיפור. האם זה אומר שהאנטיביוטיקה לא מתאימה? או שאולי יש מקור אחר לזיהום בנוסף שלא מכוסה ע"י האנטביוטיקה? ושאלה שניה. האם ריבוי ההפרשות בריאות מפריע ליעילות הספיגה והעבודה של האנטיביוטיקה? תודה

28/08/2014 | 21:31 | מאת: ד"ר רביב בנידור

זה ביטוי למצבו הירוד , אספירציות נשנות , שהות ממושכת בבית חולים ואולי חיידקים עמידים .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)