לחץ דם נמוך מאוד-ילדים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/08/2014 | 19:24 | מאת: דניאל

ביום חמישי היינו במיון עקב דסקה אופטית מורמת עם ביתי בת השש. במהלך הבדיקות הראשוניות נבדק לחץ הדם וערכו היה 84/34 סטורציה מעולה של 98. הנתון הנל לא נבדק שוב במיון היות ולא קושר לסיבה שבגינה נשלחנו למיון. שאלתי היא: האם יש מה לדאוג מלחץ דם כל כך נמוך? מה עלי לומר לרופאה המטפלת? מה לבדוק? תודה!

23/08/2014 | 20:00 | מאת: ד"ר רביב בנידור

בילדים זהו לחץ דם תקין בהחלט . ישנם גם מבוגרים רבים המסתובבים עם לחץ דם דומה או רק מעט יותר גבוה באופן בסיסי.

26/08/2014 | 22:48 | מאת: דניאל

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)