דופק בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/08/2014 | 10:50 | מאת: גסי

שלום רב אני בת 26 לאחר ירידה גדולה במשקל אני מרגישה דופק מאוד חזק באזור הבטן ליד התבור.זה מגיע כבר לרמה של כאבים הדופק הוא מאוד מאוד חזק. מה יכול להיות הסיבה? אני 1.70 85 לאחר שהייתי 160

28/08/2014 | 11:16 | מאת: ד"ר רביב בנידור

את מרגישה את פעימות הדופק באבי העורקים . לא אמורים להיות כאבים מזה . לגבי הכאבים שכנראה מסיבה שפירה אך נא להבדק על ידי רופא המשפחה .

28/08/2014 | 11:23 | מאת: גסי

זה תקין שאני מרגישה דופק כל כך חזק בבטן באבי העורקים? כי לי זה לא ניראה תקין ודיי מלחיץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)