עקיצה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/08/2014 | 19:58 | מאת: שרית

שלום רב, נעקצתי היום על ידי יתוש בצבע שחור לבן. קראתי באינטרנט שזה היתוש הנמר האסייתי והבנתי שזה יתוש מסוכן שמעביר מחלות. יש לי עקיצה קטנה בצוואר שנראה שכבר נעלמת. האם יש לי מה לחשוש? האם אני צריכה לפנות לרופא? מה לעשות? אשמח לתשובה בהקדם אני בחששות. תודה

23/08/2014 | 20:03 | מאת: ד"ר רביב בנידור

היתוש מעביר מחלות ויראליות ואין כיצד להתגונן מולן וכאשר מופיעות הטיפול הוא תומך . רוב הסיכויים שהוא לא הדביק אותך בכלום , גם אם כן בדרך כלל מדובר במחלה קלה ובמידה של מחלות קשות יותר הטיפול הוא תומך מכיוון שאין עדיין טיפולים ספציפיים. יש לשים לב להתפתחות חום ופריחות . לפנות לרופא בכל חשש להערכה .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)