בליטה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

14/08/2014 | 10:34 | מאת: אנונימי

שלום, שמי טלי בת 30 לפני כשבועיים שרף לי מאוד כשביקרתי בשירותים בעת מתן צואה ובמהלך כל היום שלשלתי וסבלתי משריפה. בימים הבאים המשכתי להיכנס לשירותים ובתדירות גבוהה. היום התדירות פחתה אך בפי הטבעת שלי נוצרה בליטה. כשאני נוגעת בה אני מצליחה להחדירה פנימה אל הרקטום, אך היא שבה ומבצבצת החוצה. מהסתכלות במראה זה נראה כמו בליטה חיצונית. מה קורה לי? אוסיף ואציין כי ערב קודם לאירוע הראשוני בשירותים אכלתי אוכל חריף ומטוגן. יתכן ויש קשר?

14/08/2014 | 18:24 | מאת: ד"ר רביב בנידור

סביר כי מדובר בטחורים . ייתכן גם ומדובר ב PROLAPSE של רירית הרקטום אך הרבה פחות סביר בגילך . בכל מקרה , טוב שזה חוזר . חשוב לשמור על יציאות רכות , לא להתאמץ ולקחת הפניה לפרוקטולוג להערכת צורך בטיפול נוסף .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)