הרעלה כתוצאה מנשימת חומרי ניקוי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2014 | 19:52 | מאת: שיר

ביום שישי האחרון ניקיתי את השירותים וערבבתי אקונומיקה וחומר לניקוי אסלות, הרגשתי בזמן שנשמתי את הריאות שורפות ומעט סחרחורות...לאחר כ6 שעות הקאתי ללא הפסקה והרגשתי רעידות ובחילות. יום למחרת לא יכולתי לצאת מהמיטה וכל השרירים שלי כאבו ותחושת הבחילה לא הפסיקה, לא אכלתי שום דבר והסתפקתי רק בשתיית מים. הסחרחורת המשיכה עד היום השלישי וחוסר התיאבון... בהתחלה חששתי שנדבקתי בווירוס מבתי הקטנה שסבלה מווירוס של קיבה(שילשולים וכאבי בטן).... אבקש את עצתכם הרפואית בדחיפות בכדי לדעת אם עדיין אצטרך טיפול כלשהו אם אכן מדובר בהרעלה. תודה

11/08/2014 | 09:12 | מאת: ד"ר רביב בנידור

לאור העובדה שחל שיפור משמעותי לתיאורך אין בכל מקרה מה לעשות . ייתכן שמדובר בתגובה לשאיפה . הסבירות להרעלה נמוכה מאוד . בהחלט ייתכן גם לתיאורך שהתסמינים משניים למחלה ויראלית .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)