בעיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/08/2014 | 09:29 | מאת: ירון

ד"ר שלום רב. לפני יומיים הופיעה אצלי בלוטה קטנה מעט קשה על עור הפנים הייתה היא בצבע של העור.. ניסיתי לפוצץ אותה כי חשבתי שזהו פצע רגיל אמנם לא כך הדבר.. הבלוטה הפכה אדמונית מאוד ולא אסתטית ואין אני מבין מה הסיבה.. רציתי לשאול דעתך לפני התור לרופא העור

10/08/2014 | 14:19 | מאת: ד"ר רביב בנידור

כדאי לפנות לרופא המשפחה להסתכלות לשלול כי מדובר במורסה או בזיהום עורי אחר שטחי - ההמתנה קצרה בהרבה בדרך כלל מלרופא העור והערכתו יכולה לבטל את הצורך ברופא העור או לתת טיפול נכון ומוקדם לפני בדיקת רופא עור .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)