סחרחורות, כאבי בטן והרגשת מחנק ולחץ

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

18/07/2014 | 22:41 | מאת: רונית

שלום, הבן שלי בן 22, הוא נמצא כרגע בטיול כמלווה, אתמול בלילה חש בסחרורות חזקות, כאב בבטן שעלה לכיוון החזה והרגשת חולשה חזקה, הוא הופנה למיון בפוריה ושם עבר בדיקות דם, אקג וצילום בטן וחזה. כל הבדיקות יצאו תקינות ונאמר לו שזה כנראה קילקול קיבה והוא שוחרר. עכשיו כשעה לאחר שאכל מעט בערב שוב חזרו הסחרחורות, בחילות והרגשת המחנק. האם עליו לפנות שוב למיון? כרגע נמצא במלון בירושלים.

19/07/2014 | 17:02 | מאת: ד"ר רביב בנידור

תלונות כפי שאת מתארת , בעיקר בצעירים בריאים - רק לפעמים, לאחר אוכל , ללא קשר למאמץ , בין לבין חולפות וכולי - הן לא ספציפיות , בדרך כלל לא מסוכנות ומשניות ללחץ נפשי , מחלה ויראלית , עייפות ומתח או בעיות דומות .בייחוד לאחר בירור שסוכם כתקין , כולל אקג למשל. כמובן שעל סמך אינטרנט בלבד מאידך איני יכול להנחות בוודאות מה לעשות.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)