שאלה דחפה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/07/2014 | 21:04 | מאת: נטע

שלום רב, אני סובלת מכאבי גב קשים עקב פריצת דיסק האם מותר לי לקחת אטופן XL 600 מ"ג פעמיים ביום, יחד עם טרמדקס OD 100 מג? וכן , האם מותר לי לקחת את האטופן יחד עם זלדיאר? כלומר האם אין סכנה באחד מהשילובים? מה עדיף? תודה, סובלת מאוד:(

16/07/2014 | 11:20 | מאת: ד"ר רביב בנידור

את האטופן XL עדיף לקחת אחת ליממה . ניתן לשלבו עם כל אחת מהתרופות שציינת . כמובן בתנאי שאין מחלות נגד אשר עדיף עימן לא להשתמש באטופן - לב , לחץ דם סוכר ודרכי עיכול כדוגמאות . ניתן להשתמש בתרופות נוספות דוגמת רוקסט , רוקסט + , אופטלגין לסיוע או אחרות דוגמת טרגין .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)