לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/07/2014 | 00:30 | מאת: שירה

בתקציר : קיום יחסי מין לפני שמונה חודשים מיד לאחר הפסקת גלולות באמצע (אחרי 15 יום לערך) מסיבה של תוםעות לוואי בלתי נסבלות ביום שהפסקתי קיימתי את יחסי המין עם בחור שבדיעברד לא סומכת עליו החדיר את אצבעותיו יותר מהרגיל שלא נאמר כמעט כל דך היד - היה מאוד כואב ביקשתי שיפסיק התבצע ללא אמצעי הגנה - טיפשה אני יודעת. חמישה ימים אחרי כאבים (לא מזוהים כמחזור) בבטן תחתונה כאב שורף מושך כרוני מלווה בהפרשות צהובות "יבשות" אך מרובות הכאב הלך וחזר ועכשיו הוא כרוני וחזק יותר והפרשות "מורגשות" יותר נשלל זיבה כלמדיה טריכונמאס איידס עגבת מיקרופלזמה 2 הסוגים ואוראופלזמה אורילקום, מה שנמצא אוראופלזמה פרבום קיבלתי אופלודקס לשבוע לא עזר מה שנמצא זה הרפס IGM 1+2 חיובי אך אין שום פצעים באיבר מין בבדיקות אולטרסאונד אין רגישות הכאב הוא (כרוני!!!!!) מתמשך שורף מושך שלא מניח לרגע והפרשות מרובות לא תקינות ועם הכאב נוסף שריפה במתן שתן. אחרי 3 כדורי אדביל שלא הועילו אפילו בקצת מה לעשות?? אני סובלת!!!!

15/07/2014 | 15:01 | מאת: ד"ר רביב בנידור

את מתארת כאב אגני כרוני . זו לצערי בעיה נפוצה ומאוד קשה . הייתי מתייעץ עם רופא נשים בנושא , רופא משפחה - בשאלה של איזון כאב , שואל גם לגבי צורך בדימות נוסף - למשל סיטי . כמו כן לגבי טיפול בהרפס בטיפול אנטיויראלי.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)