אובדן הכרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/07/2014 | 10:54 | מאת: אהרון

אני בן 66 בריא בדרך כלל. לוקח תרופות ללחץ דם וכולסטרול שנים רבות.לפני חודש קמתי בוקר אחד מזיע מאד בפנים ובחזה ללא שום כאבים. עבר לי לאחר שעה. כעבור שלוש שעות במהלך הרצאה שננתי ההזעה המרובה חזרה בפנים ובחזה ללא כאבים ואז איבדתי את ההכרה ל 2 שניות והקאתי. היה לי למחרת חום 38 שלשלתי קצת. ההקאות לא חזרו. כעבור יום הכל חזר לשיגרה תקינה.מאז אין שום תופעות וארועים. מה לעשות?? תודה אהרון

15/07/2014 | 14:58 | מאת: ד"ר רביב בנידור

לפי התיאור שלך סביר להניח כי מדובר בארוע של אובדן הכרה חולף ואזו וגאלי - קריא , משני ככל הנראה במקרה שלך ספציפית , למחלה זיהומית חריפה וחולפת . זה כמובן לא מסכן אותך. מאידך, לא יהיה זה רציני מצידי לאמר לך זאת בודאות באינטרנט מבלי להכיר אותך, ולאור זאת אציע לפנות לרופא המשפחה אשר יחליט האם קיים צורך בבירור נוסף, ואם כן איזה .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)