כאבי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/07/2014 | 00:03 | מאת: אניה

מהבוקר יש לי סחרחורות ,בחילות,רעד בידיים טשטוש ראייה כאבים בבית החזה ובידיים ודופק מהיר . בשעה האחרונה זיעה קרה . מהבוקר גם יש לי מין התקפי שכחה כאלה . אנשים עומדים מדברים איתי ואני כאילו פתאום מתעוררת ושוכחת שהם היו פה לפני שניה ודיברו איתי . זה רק הולך ומחמיר התסמינים הללו . דרך אגב אני בת 22.

13/07/2014 | 11:12 | מאת: ד"ר רביב בנידור

האבחנה המבדלת היא החל מארועי חרדה וכלה בבעיות רציניות ומשמעותיות ומה שאני מציע לאור תיאורך זה בדיקה בהקדם האפשרי על ידי רופא להחלטה במה מדובר ולגבי צורך בטיפול ובירור נוספים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)