בליסטים לימפואידים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/07/2014 | 17:54 | מאת: אני

שלום, לא ידעתי להיכן להפנות את השאלה. אז אני כותבת אותה כאן. אם צריך להפנות אותה למקום אחר אנא אמור לי. עשיתי בדיקות דם על דעת עצמי, שיגרתיות. בבדיקות דם נאמר לי שנמצאה חריגה בבליסטים לימפואידים והפנו אותי לעשות בדיקות דם דחופות. עשיתי את בדיקות הדם שוב ונמצא שהכל תקין. הרופא שאל אותי אם ירדתי במשקל בזמן האחרון ואכן ירדתי כ4-5 קילו. לא נעשה משטח ידני (לא יודעת מה זה אומר). בכל מקרה נאמר כי הבדיקות שעשו לי עכשיו יצאו תקינות (נאמר שאולי המכונה שעשתה את הבדיקות הראשונות לא קראה את תאי הדם כראוי, אולי בגלל שתאי הדם היו גדולים אז היא הכפילה את הכמות.) גם נאמר משהו בחשד ללוקימיה. בכל אופן אחרי שעשיתי את הבדיקות במרפאה נוספת שחררו אותי ואמרו לי שהבדיקות תקינות. כיצד אוכל לסמוך על זה??? תודה.

11/07/2014 | 10:19 | מאת: ד"ר רביב בנידור

אני חושב שהרופאים המטפלים בך נהגו בזהירות ולכן הפנו אותך מלכתחילה לבדיקות חוזרות ואני לא חושב שיש לוקמיה כי אחרת לא היו אומרים לך שהכל בסדר. אני מאמין שוידאו את התוצאות ואת יכולה להיות שקטה . אפשר פשוט לשאול את הרופא שלך.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)