שירה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/07/2014 | 23:40 | מאת: כטבים בחזה

שלום ,אני בת 21 ובשבוע שעבר נחסיתי להתאבד עי בלעת כדורים (טומפקס,אמביאן,אלטרולט,ואסטו)כ50 כדורים,אשפזו אותי בפנימית ולאחר שלושה ימים שחררו אותי בלי המשך טיפול . מאז שחירורי יש לי ביד שבה עשו את העירוי אודם נפיקות קשיקות ,כאבים ,דקירות וקושי רב בתנועת היד ועל כך ביקרתי שוב במיון שלשום ,עשו לי בדיקת us וגילו פקקת בווריד וזיהום ונתנו לי טיפול של אנטיביוטיקה .משלשום אין כלל שיפור במצב של היד אלה רק חומרה .האדום התפשט על כל הזרוע והתנפח והתקשה יותר ובנןסף הלווה לזה מאתמול כאבים חדים בבית החזה וקוצר נשימה ,סחרחורות,בחילות והקאות . אתמול הייתי במוקד חרום של קופת החולים ושלחו אותי הביתה למרות אותן תופעות .הכאבים בחזה ממש כואבים עד מצב של דופק מהיר מרוב הכאב. מה עליי לעשות ?

09/07/2014 | 23:47 | מאת: שירה

יש לי גם סינוור ממש חזק מהאור. גם של שמש וגם של מנורה ביתית רגילה .

10/07/2014 | 13:54 | מאת: ד"ר רביב בנידור

בכל חשש להחמרה של זיהום יש לשוב כמובן למיון . רופאים יכולים לבדוק אותך ולהחליט האם צורך באשפוז או לא ולתת המלצות בשחרור . מבלי לבדוק אותך פיזית אין לי יכולת לאמר מעבר לכך והרופאים שאת מתארת כן בדקו אותך .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)