בן 38 בזמן הקאה נימול בשתי ידיים זרמים ויוכל להיות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/07/2014 | 12:59 | מאת: תמיר

פעם בשנה שנתיים כשאני נדבק במשהו או שאכלתי משהו לא טוב קורה שאני מקיא. הבעיה שהתחושה ממש קשה שעוד רגע מתעלף נימול ידיים זרמים ולא יכל להזיז כמעט אצבעות ידיים. פעם ראשונה שזה קרה לי לפני כ5 שנים (מאז שיש לי ילדים ונדבק לעתים). האם זה הגיוני? למה לא יכל פתאום כמעט להזיז ידיים? זרמים נימול...

09/07/2014 | 12:55 | מאת: ד"ר רביב בנידור

אם זה קורה רק בנסיבות כאלו אז ככל הנראה מדובר בתגובה וגאלית [ רגישות יתר של מערכת העצבים ההקפית - הסבר מאוד פרימיטיבי ומופשט אך זה מה שאפשר במסגרת זו ] - תגובה שפירה חולפת ולא מדאיגה .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)