כאבי ברכיים לאחר סטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/07/2014 | 21:23 | מאת: שירן

היי, אני בחודשיים האחרונים סבלתי מספר פעמים מסורפטוקוק שהבנות שלי הדביקו אותי. כעת על אוגמנטין שוב בשל דלקת חריפה עם נפיחות משמעותית בבלוטות לימפה בצוואר. החל מהבוקר התחלתי לצלוע ברגל אחת בשל כאבים בברך, מאחר הצהריים החלה לכאוב הרגל השנייה ברמה שאני לא יכולה ללכת ישר ורגיל, מאוד כואב! בנוסף החלה לכאוב יד ימין כאבי שרירים חזקים מאוד!!! אני ממש סובלת... אשמח לדעת מה זה יכול להיות? והאם זה מצריך בדיקה במיון?

07/07/2014 | 15:49 | מאת: ד"ר רביב בנידור

זה בהחלט יכול להיות קשור לחיידק ויש תסמונות של דלקות מפרקים פוסט זיהומים בסטרפטוקוק. אופציה נוספת היא שמדובר בתופעות לואי של האנטיביוטיקה . בהחלט יש מקום להבדק במיון לדעתי.עדיף בשעות הבוקר , כאשר יש זמינות לראומטולוג.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)