המשך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/04/2014 | 16:03 | מאת: שירי

ד"ר בהמשך לשאלתי, בהמלצה מהמיון נשים הרופא כתב שם לעשות סונר אגן, האם ניתן לראות אבנים ?? יכול להיות שמדובר בכלל בבקע? כי זה ממש בסוף הבטן איפה שהסרעפת, בבטן תחתונה צד ימין) אני כבר די מיואשת הכאבים נמשכים חודש ללא הפסקה..אמרת שזה חולף מעצמו אבל הכאבים מפריעים לאיכות חיי אני גם לא ישנה בגלל זה..

11/04/2014 | 17:20 | מאת: ד"ר רביב בנידור

כן , זה בהחלט יכול לכאוב , אין ספק. אולי שווה גם לנסות טיפול אנטיביוטי אמפירי וכמובן להשלים בירור ככל שיש צורך לשלול סיבות נוספות . חשוב גם לטפל בכאב. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)