כאב ממושך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/04/2014 | 22:39 | מאת: שירי

ד"ר שלום, אני סובלת מכאבים כמו "דקירות" או צביטות פנימיות באזור האגן בצד ימין (בטן תחתונה בערך 4 ס"מ מתחת לעצם הבולטת לכיוון הרחם. הופנתי למיון נשים ולא מצאו ממצא חריג גניקולוגי (שללו דלקת אגנית ולא ראו משהו חריג בUS וגינאלי). הבדיקות יצאו תקינות (דם ושתן וכן נשלל אפנדיציט). קיבלתי אני רוצה לציין שהכאבים ממשיכים כל היום וכל הלילה.. לאיזה כיוון עליי לפנות?? זה לא באזור הבטן זה יותר לכיוון האגן/רחם וכאמור במיון לא מצאו ממצא חריג כלשהו וזה נמשך כבר חודש רצוף..

10/04/2014 | 08:20 | מאת: ד"ר רביב בנידור

רוב הסיבות בסופו של דבר הן כן גניקולוגיות והרבה פעמים לא מוצאים ממצאים מסיבות טכניות . יש לזה שם - כאב אגני לא ספציפי . זה לא נעים אבל לא משהו שמסכן ובדרך כלל חולף עצמונית .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)