זיהום חמור ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/04/2014 | 19:46 | מאת: אורית

שלום ד"ר, לפני שמונה ימים סבלה חברתי משלשול, חולשה והרגשה כללית כשל שפעת. בתוף שלושה ימים החלה לצלוע, ואחרי חמישה ימים הגיעה למיון כשאינה יכולה לדרוך על הרגל עם פריחה באזור המפשעה ועם זיהום/ דלקת לאורך כל השוק. בבדיקות דם התברר שתפקודי הכבד לקויים וקיבלה טיפול בארקוקסיה. כעת היא בכסא גלגלים, אינה יכולה לעמוד ועם רגל מודלקת. נא עזרתך הדחופה. תודה ושבת שלןם.

05/04/2014 | 18:08 | מאת: ד"ר רביב בנידור

מה זאת אומרת רגל מודלקת ? יש לפנות מייד לרופא להערכה. על סמך תיאורך החשד לזיהום משמעותי ואם כן - מדוע טיפלו בארקוקסיה ? באינטרנט בלבד איני יכול לענות פה באמינות . ניתן לפנות למוקד רציני [ בטרם \ מכבי רפואה דחופה ] או מיון .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)