האם ניתן לשחזר על סמך מכתב של רופא אחר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/11/2016 | 13:07 | מאת: שחזור תיק רפואי

רופאX לא ניהל תיק רפאי לחולה חרף מחוייבותו. עתה רופאX רוצה לשחזר את התיק הרפואי על יסוד מכתבים שהוא עצמו הוציא לגבי מצב החולה, אלא שאין לרופא מכתבים המכסים את כל השנים,לפיכך אשאל האם הרופא שמשחזר את התיק יכול לשחזר אותו גם על יסוד מכתב שרופא Y קרי על יסוד מכתב שרופא אחר הוציא לגבי החולה? תודה רבה

יש לפנות למשרד הבריאות ולקופת החולים הרלבנטית ולבחון עמם שאלה זאת למרות שלכאורה לא נראה סביר לבצע המתואר.

מנהל פורום רשלנות רפואית