אי בדיקת חריגה מהנורמות בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/08/2016 | 22:04 | מאת: שרון

שלום עקב תחושות חולשה ועייפות ניגשתי לרופא, הוא שלח אותי לבצע בדיקות דם. יום לאחר מכן כבר היו תוצאות וגיליתי שם מספר חריגות מהנורמה. הרופא אמר שאין מה לדאוג ואלו סטיות נורמליות. אך כעבור יומיים איבדתי את ההכרה, והסתבר שיש לי לחץ דם מאוד מאוד נמוך, כנראה בעקבות תרופה שאני לוקחת. השאלה אם הרופא התרשל?

שרון שלום רב., יש לבחון האם תוצאות בדיקות הדם היה בהן כדי להצביע על אפשרות לטיפול שהיה מונע אובדן ההכרה.,

מנהל פורום רשלנות רפואית