כמה חולים וכמה נפטרים בארץ בשנה מרשלנות רפואיות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/07/2016 | 12:29 | מאת: משה

1.אשמח להבין את המאמר של היום בשם BMJ,בכותרת כתוב 600 אלף ,ובתוך הכתבה ,251 אלף מתים בשנה מרשלנות בארה"ב 2.מה המצב בארץ,כמה מתים וכמה נזק רפואי יש בשנה?

12/07/2016 | 00:58 | מאת: שוקי

בכותרת: "כ-10% מהמטופלים בארה"ב, מעל 600 אלף בני אדם בשנה, מתים בגלל טעויות רופאים". טעות. בטקסט: " על בסיס יותר מ-35.4 מיליון אשפוזים, מעל 251 אלף מקרי תמותה נבעו מטעות רפואית. מספר זה של מקרי מוות מתורגם ל-9.5% מכלל מקרי המוות בכל שנה בארה"ב". זה מדוייק.

יש להפנותך לרופא מומחה בתחום הפה ולסת על מנת לבחון העניין.,

מנהל פורום רשלנות רפואית