ניתוח החמיר את הכאבים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/06/2016 | 22:50 | מאת: מנשה

עורך דין דותן לפני 4 שנים עברתי ניתוח בגב התחתון ואחרי הניתוח כאבי הגב רק החמירו. כשנבדקתי אצל אורתופד הוא אמר שהכאבים חזקים יותר בגלל הניתוח שהייתי סובלת מכאבים בכל מקרה אבל העוצמה של הכאבים גבוהה יותר בגלל הניתוח. האם כדאי לתבוע את הרופא שניתח אותי לפני 4 שנים?

מנשה שלום רב., על מנת לתבוע בשל רשלנות רפואית יש לבחון האם נגרם נזק כתוצאה מהניתוח ניתן לבחון גם עניין הפגיעה באוטונומיה וזאת אם לא קיבלת הסבר מתאים לפני הניתוח באשר להשלכות הניתוח.,

מנהל פורום רשלנות רפואית