רשלנות רפואית בבית חולים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/06/2016 | 22:18 | מאת: ארד

עורך דין דותן שלום אמי הגיע לבית חולים באמבולנס שהיא לא מרגישה טוב מבולבלת מאוד לאחר כשעתיים המתנה פירכסה ואיבדה את ההכרה הוכנסה לחדר הלם והתעוררה מבולבלת מאוד שהיא אינה יודעת היכן נמצאת שהגעתי לשם היא הייתה בחדר הלם שהרופאים לא מצליחים להשתלט אליה ושהיא מדברת שטויות הרופא אמר לי שהוא חייב להרדים ולהנשים אותה בגלל שהco2 מאוד נמוך וחייבים לבצע בדיקות שאלתי עם צריך לבצע בדיקת סיטי נאמר לי שאין צורך כי היא מזיזה גפיים מלבד שהרדמו אותה ובדיקות דם שעשו לה לא ביצוע בידקות נוספת לאחר מספר שעות נשלחה למחלקה ששם היא הייתה עדיין לא רגוע למרות ההרדמה זה היה בשישי והרופא היה סטזר בשישי שבת לחץ הדם של אמא לא ירד מ230/150 למרות ניסיון להוריד את זה ללא הצלחה. בראשון הגיע מנהל המחלקה ובדקה אותה אמר לי שמחר אנחנו מעירים אותה וזה שטויות שהיא רדומה בגלל ההרדמה ושאלתי אותו עם לא צריך סי טי והא אמר שאין צורך היא מזיזה גפיים אז זה בסדר למחרת עדייו לא התעוררה ובערב לחץ הדם ירד ל 80/60 ואז הוחלט להעביר אותה לטיפול נמרץ ששם עשו לה סיטי ונאמר שזה חסר סיכוי כי היה לה כבר בצקת במוח ואין זרימת דם ושאלו איך זה קרה הם לא היבנו איך זה קרה צערי אמי נפטרה למחרת . האם אני יכול לתבוע על רשלנות רפואית שלא עשו לה סיטי כבר בהתחלה במיון בשביל לשלול אירוע מוחי או דימום או בצקת שאדם מגיע במצב כזה . עלי לציין שאמי הייתה אשה חולה בשלל מחלות אבל הייתה במצב מטופל

אבנר שלום רב., צר לי לשמוע על המקרה. יש הכרח לבחון התיעוד הרפואי ובפרט מהמיון ומהאשפוז וכן להיוועץ עם רופא מומחה שיחווה דעתו האם הייתה התרשלות שגרמה לנזק הקשה כאשר החיבור בקשר הסיבתי בין ההתרשלות לנזק מקים את עוולת הרשלנות., אם יקבע כי קיימת רשלנות ניתן לדרוש פיצוי מהמזיק.,

מנהל פורום רשלנות רפואית