ניתוח קיצור קיבה מוות כתוצאה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/05/2016 | 22:38 | מאת: אבשלום

בני עבר ניתוח קיצור קיבה הוא ביקש לעבור את ההליך בשל משקלו הגבוה אבל הוא נפטר במהלך ההרדמה שמבוצעת לפני ההליך הכירורגי. למעשה סקירה מוקדמת של ההיסטוריה הרפואית של המנוח מראה כי בדיקות שונות, הקריטיות לאבחונו של הרופא המרדים, כלל לא הוצגו בפניו. כך למעשה לאחר קבלת חומר ההרדמה, הדרדר מצבו עד למותו.

אבשלום שלום רב., צר לי מאוד לשמוע על המקרה הקשה. יש הכרח להפנות התיעוד כולו למומחה רפואי שיבחן ההתרשלות ואם יש קשר סיבתי בין אותו ההתרשלות למותו.,

מנהל פורום רשלנות רפואית