האם ייתכן ששילמתי לקליין וניתח אותי אח רפואי?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/04/2015 | 15:08 | מאת: אלמוניתוש

כל הפרשייה הזו עם האח שניתח ברמת אביב מזעזעת! לחשוב שאאולי יש מצב שילמתי על ניתוח אצל ד"ר קליין הגדול והמפורסם וניתח אותי אח! אני מרגישה שאני אחת מהמטופלות האלו שהושארו לאח. יש פה עוד מישהי שמרגישה מנוצלת? שילמתי לו ממיטב כספי והתוצאה ממש לא מספקת!

12/05/2015 | 11:35 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

אינני יכול להתייחס למקרה ספציפי או לרופא מסויים אך אדגיש כי אין לאח כל רשות שבדין לבצע ניתוחים בעצמו. אם אכן כך היה הרי שמדובר בהפרת חובה חקוקה ואם נגרם נזק כתוצאה מכך ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית.

מנהל פורום רשלנות רפואית