ריסוס ליד מקום עבודה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

30/12/2014 | 10:59 | מאת: אני

שלום רב,רחוב ליד מקום עבודתי -בית ספר ריססו השבוע על המדרכה בחומר קוטל עשבים,החשש שלי א.שזה ליד בית הספר לבריאות הילדים.-האם זה מסוכן? ב. שילדים ידרכו על זה ויכנסו לבית הספר,לפעמים יושבים על הרצפה או מניחים רגליים על הכסאות,אם הנני בהריון ,איך אוכל לשבת על הכסאות,מחשש למעבר דרך הבגדים,האם זה מסוכן? תודה רבה מאוד מודאגת

04/01/2015 | 10:33 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

השאלה אינה בתחום הרשלנות הרפואית. אף כי יש לשאלה מאפיינים של רפואה ומשפט בעיקר ביחס לקשר סיבתי בין חומרים מסוכנים לפגיעות גוף, הייתי מפנה את השאלה הנ"ל לטוקסיקולוג. בטרם פנייה יש לדעת באיזה קוטל עשבים נעשה שימוש.

מנהל פורום רשלנות רפואית