עיסוק במקצוע הרפואה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

03/10/2014 | 00:56 | מאת: שושי

שלום הייתי מבקשת לדעת באם מי שסיימה לימודים אקדמאים בתחום "קידום בריאות הציבר " רשאית להרצות באופן מקצועי על ידי מוסדות רפואיים על נושאים כמו תזונה -דייאטה או הפסקת עישון תחת איצטלת הלוגו של אותו מוסד.(נושאים אלה כרוכים בייעוץ רפואי כמו תרופות למשל) להזכיר שיש תקנה ברורה של משרד הבריאות "חוק הסדרת במקצועות הבריאות התשס"ח תודה

13/10/2014 | 09:20 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

שלום רב, ייעוץ רפואי יינתן רק על ידי מי שהנו מורשה לכך על פי חוק. למיטב הבנתי תואר בקידום בריאות הציבור הוא תואר שני, נוסף, לאנשי מקצוע שונים. כך שאם רופא עושה את התואר אז בוודאי שהוא יכול ליתן ייעוץ בתחומו וכך גם פסיכולוג, עו"ס או כל בעל מקצוע אחר, אף אם הייעוץ משלב את נושא בריאות הציבור. בברכה,

מנהל פורום רשלנות רפואית