רשלנות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/09/2014 | 21:02 | מאת: טום

שלום, אני לקראת קיבוע בטיפול אורתודנטי. על מנת לבחון רשלנות מעוניין לתעד: תבנית שיניים מיד לאחר קיבוע, צילום פנורמי, צילום פנים וכו'. השאלה האם אפשרי לבוא למרפאת שיניים ומכון צילומי שיניים באופן עצמאי ללא הפניה ולבצע את הצילומים והתבנית? אם לא אז איך עושים זאת?

03/09/2014 | 17:05 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

שלום רב, באופן עקרוני לא נכון ולא ניתן לבצע טיפולים ו/או בדיקות רפואיות, ללא הפנייה מרופא. לכן, אם לא מדובר בטיפולים שיש נזק צפוי בצידם, וכן הסבר הגיוני מדוע לבצע את הבדיקות הנ"ל, לא נראה לי שתהיה לך בעיה לקבל הפניה מרופא. יאיר סקלסקי, עו"ד

03/09/2014 | 17:47 | מאת: טום

שלום, אני לא עושה בדיקות. אלא צילומים ותיעוד כמו שעשיתי לפני התחלת הטיפול האורתודנטי(באופן פרטי) הפנייה לא מעוניין לבקש מהרופא המטפל כי אני מעוניין לבחון רשלנות כנגדו. בדר"כ צילומים כאלו עושים עם הפנייה ומכאן שאלתי.

מנהל פורום רשלנות רפואית