רופא תעסוקי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/07/2014 | 22:20 | מאת: איתי

אני מורה לספורט 25 שנה חליתי בסרטן העור מלנומה ולאחר שנתיים של ניתוחים וטיפולים חזרתי לעבודה ,כמו כן מחלתי הוכרה כמחלת מקצוע.הרופא האונקולגית כתבה לי מכתב שאסור לי לבעבוד בחשיפה לשמש והמליצה על הפחתת משרה לחצי.הלכתי לרופא תעסוקתית והיא אמרה שאין צורך לפחית משרה לחצי כי אפשר לסדר לי עבודה במקום סגור ועל ידי כך אני יכול לעבוד משרה מלאה וכך פתרה אותי ולכן עכשיו אני לא יכול לעבוד כי אופי העבודה שלי הוא הרבה בחוץ,בפרט שהיא לא התייחסה לכך שיש לי פגיעה בכושר העבודה כתוצאה מכך שהוציאו לי 70 בלוטות למפה,יד ימין חלשה אצלי וכן המערכת החיסונית וכושר העבודה. האם ניתן לבקש בדיקה על ידי רופא אחר ומה ניתן לעשות בנידון

31/07/2014 | 16:13 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

איתי שלום. המקרה ממש מקומם. על פי דין הנך זכאי לבקש חוות דעת של רופא אחר. בפנייתך תדגיש כי הרופא הקודם נתן חוות דעת מופרכת. בברכה, יאיר סקסלקי, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית