רשלנות של מכון הלייזר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/07/2014 | 16:49 | מאת: מיכל

כשקניתי חבילת טיפולים גדולה מאוד שכוללת איזורים רבים בגוף כגון מפשעות, ידיים, פאות, בית שחי, וכו', המכון יידע אותי לגבי הסכנות כגון כוויות או פיגמנטציה והנחה אותי כיצד להמנע מכך, אך כלל לא יידע אותי שבעקבות הטיפולים יוכל להווצר מצב אשר יעורר שיעור יתר. כמעט בכל האיזורים בהם טופלתי התעוררה בעיית שיעור יתר במיוחד באיזור הפאות, בתי השחי, והידיים. האם אני יכולה לתבוע את מכון הלייזר על כך שלא יידע אותי שסכנות אלו עלולות להתרחש?

31/07/2014 | 15:58 | מאת: עו"ד יאיר ח. סקלסקי

מיכל בפשטות התשובה היא כן. אם לא הוסבר לך אחד מהסיכונים שבטיפול והסיכון אכן התממש, ישנה עילה בגין רשלנות רפואית וניתן להיפרע מהמכון פיצויים. יאיר סקלסקי, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית