קדם משפט מסכם

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

06/04/2014 | 11:42 | מאת: הדס

עוה"ד יקירביץ/ד"ר רובינשטיין שלום רב, אנסה לשאול בקצרה. מהו קדם משפט מסכם(!) עם השופטת הדנה בתיק בבית משפט שכבר שנים רבות התיק מתנהל מולה בין כותלי בית המשפט. אשמח לתשובה, בברכה, הדס

07/04/2014 | 11:54 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

הדס שלום רב, עניינו של פורום זה בנושאי רשלנות רפואית ולא סדרי דין, אולם באופן כללי נוכל לומר כי קדם המשפט הוא הליך שבמסגרתו נערך בירור לגבי המחלוקות בין הצדדים ודרכי הדיון בתובענה במטרה לייעל את הדיון ואף לברר אם יש מקום לפשרה בין הצדדים. עם סיום שלב קדם המשפט ולמעט מקרים חריגים מאוד, לא יידון עניין שנדון בקדם המשפט מחדש והמשפט - היינו שלב ההוכחות - יתנהל לפי מה שהוכרע ונקבע בשלב קדם המשפט. גם בקשות שניתן היה לעלות כבר בשלב קדם המשפט לא ניתן יהיה לעלות בשלב מאוחר יותר. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית