רשלנות אסתטית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

04/04/2014 | 13:55 | מאת: ליאת

לפני כשנה עברתי טיפול בוטוקס במצח (בין הגבות ) הייתה לי בעיה של הבעה מודאגת (אבל לא קמטים) בפעם הראשונה הייתי מרוצה מאד מהטיפול וחזרתי שוב . בפעם השנייה שבאתי - להזריק באותו מקום בדיוק !!! היייתה אי הבנה של הרופא כשאמרתי מצח במקום בין הגבות והוא מיהר והזריק לי במצח למעלה -ואני אמרתי לו למה את מזריק שם ? והוא אמר רצית מצח לא ?? ואז שתקתי ופשוט סמכתי עליו, כי הייתי מאד מרוצה פעם ראשונה אז אמרתי הוא יודע מה הוא עושה. יומיים אחרי הטיפול אני פחדתי להסתכל במראה המצח שלי נעשה גבוה מאד וגרם לנפילה של הגבות העפעפיים וההבעה כולה וזה גם פגע לי בעין יש לי תמונה שצילמתי איך נראו העיניים שלי אבל אמרתי זה זמני זה יעבור !!! היום אני שנה אחרי הטיפול המצח שלי לא חזר למצב הטבעי שלו נוצר לי שקע באמצע המצח (רואים אפילו בתמונות בזוויות מסויימות ). הנזק שנוצר במצח מבליט את הבעיה שבגללה רציתי להזריק בוטוקס מלכתכילה ועכשיו אני פוחדת לעבור שוב טיפול בוטוקס כי אני פוחדת מתוצאות לא רצויות על נזק שנעשה לי כי כרגע המצח שלי לא במצב הטבעי שלו מה הסיכוי לתבוע במצב כזה ?

06/04/2014 | 09:44 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

ליאת שלום רב, על מנת להעריך האם היתה רשלנות בטיפול שניתן לך וכן מהם הנזקים שנגרמו לך כתוצאה מכך, מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיוכל לאסוף תיעוד רפואי רלבנטי ואף להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים בשאלת הרשלנות וכן הערכת נזקייך. רק בתום בירור שכזה ניתן להעריך את "הסיכוי" כלשונך לתביעה. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית