גישור כושל - חוות דעת מגשר

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

31/03/2014 | 16:12 | מאת: הדסה

עו"ד יקירביץ/ד"ר רובינטיין שלום רב, שהצדדים פונים להליך גישור אצל מגשר מוסמך...ובסוף ההליך רק צד אחד הסכם - מין הסתם - הגישור כשל. אך : האם המגשר הדן בתיק גם במידה והגישור כשל, כותב את חוות דעתו ומעביר לשופט הדן בתיק ו/או לבית חולים ולתובע? כמובן ללא הסכום. או שמגשר מוסר בע"פ בלבד את רשמיו על התיק ואינו שולח לצדדים העתק במידה והגישור כשל ? בברכה, הדסה

01/04/2014 | 09:30 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

הדסה שלום רב, כאשר הליך גישור אינו צולח, שבים הצדדים וממשיכים את ההליך המשפטי מהנקודה בה הופסק. ככלל המגשר אינו מוסר את נימוקיו או חוות דעתו לבית המשפט. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית