שמוש במשאבת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

12/08/2010 | 12:12 | מאת: חגית

שלום רב, אני סוכרתית התלויה באינסולין מגיל 50.כיום אני בת 61 ואני משתמשת במשאבת אינסולין כבר 6 שנים.השמוש במשאבה (קבלתי לפני חודש וחצי משאבה חדשה)גורם לי לחרדה רבה ואני מאד מתלבטת האם להמשיך בשמוש במשאבה, או לחזור לזריקות.רציתי לקבל עצת מומחה לגבי היתרונות והחסרונות שבכל שיטה, כולל התיחסות לצד הנפשי. בתודה, חגית

שלום חגית לשימוש במשאבה אין יתרון ממשי על פני השימוש בזריקות מספר פעמים ביום. ל2 השיטות יתרונות וחסרונות ברורים (נוחות וגמישות). ההחלטה על טיפול באחד על פני השני היא על פי מידת הצלחת איזון הסוכר, אורח חיי החולה ונוחות החולה.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול