משאבת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

05/01/2009 | 14:13 | מאת: דני

שלום ד"ר, אני צריכה להתחיל טיפול במשאבת אינסולין - ואני לא יודעת מה אני צריכה לשאול לפני התחלת הטיפול. האם יש לך המלצה לעניינים שכדאי לברר טרם התחלת הטיפול? אני גם מעוניינת לדעת האם ישנם סוגים שונים לאינסולין המשמש למשאבה? אם כן - מהו האינסולין הממולץ, האם יש סוג הגורם פחות להשמנה וכו'? האם אתה יודע מה אחוז האנשים נשארים עם המשאבה לאחר התחלת השימוש בה? קיבלתי את הרושם שהרבה חוזרים למזרקים. מצטערת על השאלות הרבות, נדמה שיש כל כך הרבה שאני צריכה לדעת ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. תודה

05/01/2009 | 15:26 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

ישנם סוגים שונים של משבות רופא הסוכרת שלך יזביר לך את היתרונות של כל אחד האינסולינים בתוך המשבה דומים מאוד לפי פעילוטם ו לפי טווח הפעולה גם מבחינת השמנה אין הבדלים על תחששי לשאול שאלות,אני בדעה שלא ניתן לאזן חולה סוכרת עים אינו מבין למה ו איך

09/01/2009 | 22:57 | מאת: עמוס

הסטטיסטיקה היא שמעל 95 אחוזים מהאנשים שעוברים לטיפול במשאבת אינסולין, נשארים איתה! וזאת בשל הנוחות, הגמישות ושיפור ניכר באיזון והפחתת תדירות ההיפויים. את יכולה לבחור בכל משאבת אינסולין שתחפצי, כולם ברמה גבוהה.

13/01/2009 | 18:37 | מאת: אפרת

היום ישנם סוגי אינוסלין מוזרק שאין בהם כמעט אירועי היפו ושמאפשרים יותר גמישות ממשאבה(בהתחשב בכך שלא צריכים להיות ממחוברים למשאבה במשך 24 שעות), כמו הלנטוס, שאיו אני מאוזנת ולא חווה כמעט אירועי היפו(אולי אחד בשנה, שניים לעיתים רחוקות). פעם באמת היה יותר קל להיות עם משאבה אבל כבר מזמן שהמצב אינו כזה, לכן, בנוגע לשאלתה של דני,יש אנשים שעוזבים את המשאבה ועוברים להזריק.

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול