משאבת אינסולין

דיון מתוך פורום  אינסולין - דרכי טיפול

26/03/2009 | 22:27 | מאת: rac1963

בת 46 מטופלת באינסולין לבימיר ונובורפיד כמעט שנה,אורח חיים פעיל למדי,רוב שעות היום מחוץ לבית בעבודה ג"יפית (ספרית כלבים). שוכחת להזריק ,לא אוכלת בזמנים קבועים ולא תפריט קבוע.ניפגשת עם דיאטנית אחת לחודש בערך. הבעתי רצון ונכונות להתקנת משאבה . רוצה לדעת מהם התנאים בהם עלי לעמוד כדי לקבל? איזון או לא איזון ? במה בכ

27/03/2009 | 05:37 | מאת: ד"ר ארוין שטרן

התנאים שאת מציגה לא מאפשרים איזון סוכרת משבת אינסולין מחיבת חים מסודרים, חיבת להכליף את הרגלי החיים שלך ואז להתאים לך את הטיפול המתאים

מנהל פורום אינסולין - דרכי טיפול