ספר סמפטומים שלדעתי קשורים אחד לשני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/12/2016 | 00:54 | מאת: Camperboy

שלום ד"ר אני סובל מגזים לא רצויים בתדירות גבוהה באופן קבוע בנוסף לכך מאז ומתמיד, כשעשו לי בדיקת דם ראו שיש לי אנמיה קלה. בכללי אני מאוד רגיש באיזור של הבטן ואני צריך המון לשירותים לעשות קקי. כל החיים שלי הייתה לי עייפות לא משנה כמה ישנתי. עשיתי בדיקת קולונוסקופיה לפני שנתיים ולא מצאו כלום. הבעיה של הגזים מאוד מציקה לי. לדעתי הכל קשור אחד בשני. הלכתי לאמטולוגית והיא אמרה לי שצריך למצוא את הסיבה לאנמיה, ויתכן שזה קשור למערכת העיכול. לפי הידע המקצועי שלך ממה נראה לך שאני סובל? איך ניתן לטפל בזה? תודה רבה.

צריך המשך בירור למשל לשלול צליאק לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה