אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/11/2016 | 09:39 | מאת: רז

שלום וברכה לפני כחצי שנה חליתי ב דיזנטריה חיידק שיגלה ומאז יש לי יציאות מרובות.. לא שלשול! יצא שלקחתי 3 פעמים אנטיביוטיקה 2 פעמים לשיגלה ופעם לנגינה... אחרי בירור גסטרו בדיקות דם. אין לי דלקת במעי הרופא אמר שזה נראה שאין לי מספיק חיידקים טובים במעי ושאני פרובויוטיקה.. . האם התשובה הזאת נשמעת הגיונית וכמה זמן לוקח לגוף לסדר את עצמו... יש לציין שיש ימים שאני ממש יורדת קילו אבל זה עולה בחזרה... האם יש פרובויוטיקה מומלצת? תודה מראש

29/11/2016 | 09:45 | מאת: רז

שכחתי לציין שאני סובלת מרפלוקס עד כדי שרפה בלשון ולקחתי נקסיום תקופה... הרופא החליף לי לגסטרו 40 מג הוא טען שיש מצב שנקסיום גם יכול לעשות בלאגן כזה בבטן... האם כדור גסטרו בטוח לשימוש? תודה

התופעה של שינויים לאחר ארוע של דלקת זיהומית של המעי מוכרת. עם זאת רצוי לבצע הערכה של התסמינים ללא קשר לנ"ל. מציע לפנות לרופא המשפחה / ייעוץ גסטרו מסודר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה