מחפש לשמוע חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/11/2016 | 16:00 | מאת: נחום

שלום רב לנכבדי הפורום. בעקבות פטירותו של אבי ז"ל לפני מספר שנים עקב מחלת סרטן הלבלב, החלטתי לעשות בדיקת גנטיקה. על פי מיפוי שעשתה לי יועצת גנטית, ועל פי בדיקת דם מיוחדת שעשיתי (על מנת לבדוק האם יש אני נשא של BRCA1 ו BRCA2), קיבלתי תוצאות שלישיות, שאין בבדיקת הדם שעשיתי את הממצאים הנ"ל. לנוכח המידע שסיפקתי, האם אם חושבים שעליי לגשת לבדיקת קולנוסקופיה (בדיקה שבה מכניסים צינור דרך הפה, ובודקים את מערכת העיכול)? אשמח מאוד לשמוע את חוות הדעת שלכם. בברכה, נחום.

ישנן מספר דקויות שצריך להבין לפני מתן ייעוץ זה או אחר. ממליץ שתפנה לייעוץ מסודר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה