בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/11/2016 | 12:31 | מאת: נועם

היי! קוראים לי נועם אני בת 22 בריאה בדרך כלל בלי שום מחלות או משהו וסובלת כבר המון המון זמן מכל מיני בעיות בבטן:כאבי בטן, בחילות והקאות, הרגשה של לא נעים לי בדרך כלל היה לי שלשולים וגזים ועכשיו בימים האחרונים עצירות הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקת נשיפה והיה חיידק הליקובקטר היום אניכבר אחרי 3טיפולים עדיין יש חיידק רע לי ולא נעים לי.. אני סטודנטית וזה לא פשוט לצאת לשירותים כל כמה זמן וגם לא נעים גם לא נעים להקיא באוטובוס אני באמת באמת צריכה עזרה.. הגיוני שכל זה מחיידק?? איך הוא לא עובר לי? הבנתי שבדרך כלל הוא עובר די בקלות.. בבקשה אני פשוט צריכה עזרה אני לא יכולה יותר אני כבר מעל שנה עם זה.. עם החמרות והטבות.. תודה רבה וסליחה על החפירה אני פשוט לא יודעת מה לעשות כבר

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מציע לפנות לרופא המשפחה / ייעוץ מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה