שאלות הבהרה לפני קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/11/2016 | 09:22 | מאת: יפית

שלום בת 72. צריכה לעבור קולונוסקופיה. נוילת קרטייה. כמה ימים לפני הבדיקה מומלץ להפסיק לקחת את הכדור? הרופא נתן לי בדיקת דם ספירת דם כללית ו pt כמה ימים לפני הקולונוסקופיה מומלץ לעשות את בדיקת הדם? תודה

הפסקת נטילת תרופות רצוי שתעשה מול רופא המשפחה - ובהתאם לגורמי הסיכון - לרוב מדובר בבעיה קרדיאלית (קשורה ללב) או נוירולוגית (ארועים מוחיים בעבר וכו). לא ניתן לצערי להנחות לגבי הפסקה זו או אחרת דרך מדיה זו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה