התיעצות לפני בדיקת קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/11/2016 | 00:00 | מאת: שירה

שלום לפורום. אני רוצה לעבור בדיקת קולונסקופיה וזו הפעם הראשונה.הגסטרואנטרולוג שבקרתי אצלו דר שמש אליהו מרמת גן מבצע במרפאתו קולונסקופיה.האם מישהו עבר אצלו בדיקה זו ויכול להמליץ?האם רצוי לעבור זאת דווקא במכון של מכבי?האם ההכנה המומלצת היא עם פיקולקס או מרוקן חדש?ולגבי חומר הטשטוש שמקבלים האם יש חומר מומלץ ? תודה רבה.

בחירת הרופא ומיקום הבדיקה אינם רלבנטיים לפורום. קיימים מספר סוגי הכנה, מציע להתייעץ עם רופא המשפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה