הפטיטיס c אבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/10/2016 | 21:17 | מאת: יעלי

שלום באוגוסט האחרון עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה חיובית לגבי ההפטיטיס c. לאחר מכן הגיעה התוצאה לגבי העומס הנגיפי שעמד על כ 257000. אלא שאת תוצאת הגנוטיפ טרם קיבלתי, עקב העתקת מיקום המעבדה. בינתיים נקבע לי תור לד"ר אבו מוך בבית חולים הלל יפה בחדרה לתאריך: 16/01/16. השאלה שלי האם העיכוב בקבלת הטיפול עלול להחמיר את המצב? תודה

26/10/2016 | 12:18 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום אפשר לנסות לבדוק שוב טלפונית אם התפנה תור ואם לא אז אפשר להשאיר את התור שנקבע. לוודא שיש בדיקת פיברוטסט לפני הביקורת במרפאת הכבד כדי להחליט על התחלת טיפול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה