ct מיון המשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/10/2016 | 18:29 | מאת: אילן המשך

רופא משפחה עשה בדיקות מקיפות ומעמיקות מאוד גם רופא עניים לפני שנה היה לי כמו משהו אלרגי בעניים קיבלתי אופטליסט ואחרי שנה בדיקת עניים חוזרת ורחבה ואמר שהכול תקין ואין יובש גם בדיקות לתסמונת סיגרון ועוד ועוד נבדקו כמו שמערכת חיסון תוקפה הכול יצא תקין תודה לאל אבל עדיין ממשיך עם הסימפטומים הנוראים הכיון שלה זה מערכת העיכול אבל עברתי גם אז בדיקות פולשניות דימות וכו אני נוטל קלונקס קבוע אבל לא חישב שזה בגלל זהיש לי הרבה בחילות ככה שאני ממעיט באכילה חוסר תאבון ארוחה ביום האם זה יכול להיות חסר בויטמין מסויים שגורם ליובש הפנימי רופא עוד מומחה אבחן יובש והפנה אותי לדיאטנית אבל זה ממש כמו קשקשת בגב בטן ידיים ירככים המון אזורים האם תוכל להגיד לי מה זה הנוזל שהיה לי לפני שנה ונעלם עם האוגמנטין!? אני מאוד לחוץ תודה רבה על תשובתך אשמח להמשך

23/10/2016 | 08:11 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, לאור המגבלה של מסגרת הפורום וריבוי התלונות, ממליץ על בירור מסודר במסגרת מרפאת גסטרו כדי לעבור על כל הנתונים בעניינך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה