ריר בצואה... אני מאוד מודאג...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/09/2016 | 16:28 | מאת: איתמר

שלום ד"ר. אני בן 16 והיום פעם ראשונה הופיע לי ריר בצואה. חשוב לציין שעל הצואה היו עיגולים ממש קטנים בגודל של פירור בצבע אדום אבל אני לא חושב שזה דם אני חושב שזה אוכל שהתעכל. נוסף לכך וסליחה על התיאור מראש שאני מנגב אז בקושי יש מה לנגב כאילו הצואה יבשה והיא לא. אין לי כאבי בטן ואין לי כאבים בזמן היציאה. מה זה יכול להיות? אני מאוד מודאג... תודה והמשך יום נעים

28/09/2016 | 08:28 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום לך, ריר בצואה הינו ממצא לא תקין. ממליץ על בדיקה אתל רופא מטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה