בקשה עזרה... יציאה מפוזרת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/09/2016 | 13:59 | מאת: אנונימית

היי אני ממש מפחדת הייתי מכורה ללקסעדין 8 שנים.. הייתי לוקחת כל יום בין חצי כדור ל2.. בשנים האחרונות כדור 1 ... לפני חודש הפסקתי ונעזרתי בלקסטיב פורטה.. לפני ארבעה ימים הפסקתי לקחת גם את זה.. יש לי יציאה בבוקר שהיא מפוזרת קצת.. לא שילשול... האם לא אמור להיות לי עצירות עקב הפסקת נטילת התרופה? האם זה נורמאלי? אני ממש פוחדת.. עשיתי בדיקות דם לפני חודש יצא לי קצת טסיות דם גבוהות, חוסר בחומצה פולית ןכדורויות דם קצת נמוכות.. ( לא משהו קיצוני) הלכתי לרופא דם (שלא יודע על ההתמכרות) ושלח אותי לעוד כמה בדיקות רק לוודא שהכל בסדר הוא היה נראה רגוע ושלח אותי לכמה בדיקות דם ןצילום בטן עליונה. אני מפחדת מממשששששש רציתי לדעת - האם זה שהיציאה שלי לא במצב רגיל מצריך סיבה לדאגה? בדרך כלל לפי הבנתי שמפסיקים עם התרופה יש עצירות. המצב שלי היא שיש לי בבוקר יציאה אפשר להגיד מפוזרת.. אני ממש מפחדת. האם זה נורמאלי? האם ייתכן ויש לי סרטן? חשוב לי לציין אני בת 27 מרגישה טוב עושה המון ספורט ואוכלת המון ירקות ובריא בייחוד מאז שהפסקתי עם הכדוריפ המזיזעים הלחו בקשה תעזרו לי

28/09/2016 | 08:26 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום לך, עצירות הינה תופעה שכיחה מאד.ממליץ לך לפנות למרפאת גסטרו לבירור כמקובל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה