לוקחת נקסיום מזה כשנה וחצי לאחר קרע ברירית שהתאחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/09/2016 | 20:39 | מאת: ניר

בבדיקת האנדוסקופיה לא התגלה שום ממצע כך גם גם בשתיית בריום הבדיקה יצאה תקינה.בשבוע האחרון תקפה אותי שריפה בחזה ובחילות ותנועתיות מהבן לחזה.האם זה מרמז על ריפלוקס או שזה יכול גם להיות ארוע חולף תאורטית? אני מאוד לא שלמה עם לקיחת הנקסיום פרק זמן ארוך קראתי לא מעט על הנזקים הפוטנציאליים. כשניסיתי להפסיק בהדרגה לפני כחצי שנה חזרו הצרבות ולא המתנתי ומייד לקחתי שוב.מה דעתך? תודה

24/09/2016 | 15:42 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

התלונות חשודות לרפלוקס. אנדוסקופיה יכולה להיות תקינה. ממליץ הפנייה לבדיקת PH מיטריה, לצורך החלטה של קיום או חוסר קיום רפלוקס.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה