אבחון דלקת במעי - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/09/2016 | 12:49 | מאת: יוגב

שלום מזה חודש אני סובל מתחושת אי נוחות כללית בבטן. מתאפיינת בבחילות עם הקימה בבוקר , ובכאבים חדים בלחיצה על אזור הטבור. בערב לעיתים הכאב עולה עד החזה במעיין "דקירות/שריפה". היציאות שלי הפכו להיות גושים מתפוררים וחסרי צורה. עשיתי בדיקות דם ששללו זיהום (CRP) , או צליאק , גם שאר המדדים תקינים. איך כדאי לי להמשיך בירור? מה זה עשוי להיות? תודה.

24/09/2016 | 15:23 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

ממליץ הגעה לרופא גסטרו לצורך אנמנזה מפורטת, בדיקה גופנית ובניית תכנית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה